Familie Svømning & Aktivitet
(974)

Bassin: Hæve/sænke bund i HAL2
Dybde: 120 cm
Vandtemperatur: 27 gr
OBS: Det er barnet, der tilmeldes. Mor og far må gerne skiftes til at komme med i vandet.

Dette hold er for hele familien; mor/far og børn i alderen 5-11 år. Der kan være mange gode grunde til at vælge lige præcis dette hold; ønsket om at være fælles om en fritidsinteresse, samværet og nærværet med sit barn, støtte sit barn der er utryg ved vand eller måske er det mor eller far, der er utryg ved vandet. 

Uanset barnets alder og både barn og forælders svømmeniveau, så er det bevægelsesglæde og fællesskab, der er i fokus, når Familieholdet hopper i vandet. 

Med udgangspunkt i DGI’s fire motivationsbegreber: GO Fun, GO Pro, GO Fit og GO Together sammensættes et undervisningsprogram med sjove øvelser, hvor alle fire begreber kommer i spil.

Det kunne fx være en triatlon eller forhindringsbane - Go Fit med fokus på styrke, stafet eller tovtrækning - Go
Pro med konkurrenceelementer, stopdans eller fangelege - Go Fun der handler om at have det sjovt samt øvelser med fokus på fællesskabet - Go Together.  

Det skal være sjovt at gå til svømning, her er det vigtigt at informere om, at der bag ved alle ”sjove” øvelser er tænkt de 4 grundfærdigheder i svømning ind, nemlig vejrtrækning, balance, elementskift og fremdrift. 

I løbet af sæsonen vil vi desuden gennemgå Dansk Svømmeunions 3 ugers Aqua Safe program med fokus på livredning. Barnet modtager et diplom.