Swim Team Taastrup søger en træner til vores STT-Stjerne hold

Brænder du for idræt og udvikling af børn og unge? 
Vil du benytte sporten til at udvikle børn og unge til at blive helstøbte mennesker?
Så er det dig, vi leder efter til stillingen som STT* træner.

Lidt om holdet:
STT Stjerne er et hold med børn og unge fra 13 til 22 år, der ønsker at dyrke svømningen som sport samt for at holde sig igang. Holdet har en stor vægt på det sociale, og er primært  for tidligere konkurrencesvømmere, der af den ene eller den anden grund ønsker at trappe ned i træningsmængde. Holdet tager på en årlig træningslejr i påsken og deltager i div. invitationsstævner.
Holdet har i dag en hovedtræner, som du vil sparre med. Der vil være træningspas, hvor du selv har hele holdet.

Lidt om dig:

Hvem er Swim Team Taastrup:
Swim Team Taastrup = STT er startet i 2010, som en klub efter TIK Svømning og B70 Svømning. Vi har tidligere været med i startfællesskabet VAT-CPH for vores hurtigste og dygtigste svømmere. Dette samarbejde stoppede i 2020.
I dag er STT en selvstændig klub med egen svømmeskole og konkurrenceafdeling.
Vi har til huse i Taastrup Svømmehal, som består af hhv. 25 m, 50 m og børnebassiner.

Du kan forvente en aktiv klub, som har været igennem et talentudviklingsprojekt via kommunen. Det betyder at vi har udvalg for bl.a. Stævner, Konkurrence, Svømmeskole, Sponsorer og PR.

Ansættelsesforhold:

Stillingen er normeret til ca. 10 - 15 timer om ugen i gennemsnit, med fire træningspas om ugen, stævner nogle weekender, møder, workshops samt træningslejr.
Stillingen aflønnes som timelønnet. Løn efter kvalifikationer. Vi søger tiltrædelse senest pr. 1. november 2022 og gerne tidligere. 
Ansøgningerne bliver behandlet løbende.

Kontakt:

Ønskes yderligere oplysninger om jobbet kan Torben Hjalholt kontaktes på 2960 5756 mellem kl. 16.00 og 20.00 alle mandage til torsdage.
Ansøgning eller spørgsmål til ansættelsen sendes til: torben@sttsvoem.dk