HOLDSTRUKTUR I STT

HOLDSTRUKTUR I STT

STT har designet en omhyggeligt planlagt holdstruktur, der sikrer en glidende og forsvarlig overgang mellem niveauer. Vi benytter en tilgang, der er baseret på Aldersrelateret Trænings-Koncept 2.0 (ATK 2.0). Denne model anbefaler en gradvis forøgelse af træningsvolumen, aktiviteter, begivenheder og opnåede færdigheder fra niveau til niveau over en periode på flere år.

Forskning indikerer, at en for hurtig stigning i træningsmængde og hastig fremskridt fra hold til hold i en ung alder kan øge risikoen for tidlig sportslig udbrændthed. Derfor er vores struktur designet med netop dette aspekt i fokus, så vi effektivt kan opretholde svømmernes entusiasme for vandsport og træning.

Vi er overbeviste om, at en veludformet træningsstruktur og metode kan dyrke talentfulde og hurtige senior svømmere. Udover dette har vores ansvarlige trænere på hvert niveau detaljerede langsigtede træningsplaner, der er skræddersyet til at sikre den mest optimale træning og udvikling for vores svømmere gennem deres karriere.

For en dybere forståelse af vores forskellige svømme-hold og deres specifikke fokusområder, henviser vi til vores holdbeskrivelser, som du kan finde her på hjemmesiden under sektionen 'Konkurrence'.